ANTERION

ANTERION® utnyttjar kraften i högupplösta OCT-bilder med Swept Source-teknik för att visa de viktigaste detaljerna i det främre kammarsegmentet på en uppgraderbar plattform.

Resultatet: En enkel och effektiv lösning som kombinerar kornealtopografi och tomografi, mätningar i framsegmentet, axellängdsmätningar och IOL-beräkning i ett arbetsflöde. De dagliga rutinerna för grå starr, brytningskirurgi samt diagnostik av hornhinnan och glaukom blir enklare och mer tillförlitliga samt tidsbesparande.

ANTERION® levererar högkvalitativa bilder och utför omfattande mätningar och minimerar den tid som krävs för att utföra flera främrekammarundersökningar. Undersökningstiden är kort och det finns inget behov av att flytta patienten. Samtidigt ger visuell bekräftelse av alla mätningar med högupplösta OCT-bilder med hög upplösning diagnosförtroende.

ANTERION® är baserad på Imaging-appen för högupplöst visualisering av hela det främre segmentet och anpassar sig till olika kliniska behov med tre valfria applikationer: Cornea App, Cataract App och Metrics App.

 

 

Kontakta oss