Preisler Instrument har samarbetat med Keeler I många år. Keeler startade 1917 och har sedan dess succesivt växt till den globala aktör de idag är. De tillverkade världens första handoftalmoskop och är alltjämt marknadsledande. När det gäller den optiska biten så finns det ingen som slår dem på fingrarna! De tillverkar klara, knivskarpa optiska system. Detta är deras främsta egenskap. All tillverkning och montering sker utanför Drottningens Windsor i Keelers faciliteter.

Spaltlampa KSL-H5

KEELERS traditionella spaltlampa i välkänt HS-utförande (med belysningstorn). Högsta kvalitet på optik och mekanik. Finns i flera modeller från enkelt grundutförande KSL-H3 med 3 förstoringar till KSL-H5 DR som även är förberedd för smidig tillkoppling av kamera som kan styras från joystick och knappsats på basen samt förstoringsväxlare i 5 steg (6x, 10x, 16x, 25x, 40x). Finns även i Z-modell, med belysning underifrån.

Portabel spaltlampa PSL

KEELERS populära handhållna spaltlampa med 10x och 16x förstoring. Perfekt verktyg för sängliggande patienter eller patienter som har svårt att medverka. KEELERS kvalitetsoptik med LED-belysning i litet format. På filterhjulet finner du bland annat smarta 2mm belysningspunkten för grumliga medium!

Vantage

VANTAGE Huvudoftalmoskop med KEELERS högkvalitativa optik och LED-belysning är tveklöst marknadens bästa. Välbalanserad krona och lättåtkomliga reglage. Levereras med laddare och 2 batterier vilket ger hög driftsäkerhet och god flexibilitet. 

Oftalmoskop 

KEELER har ett brett sortiment av handhållna oftalmoskop. Specialist är en populär modell tack vare dess många funktioner, glasoptik och marknadens starkaste LED-belysning!

Retinoskop 

KEELERS Retinoskop håller samma höga klass som de olika oftalmoskopen. Passar också på samma handtag och laddare.

Cryomatic II

KEELERS CRYOMATIC II är otroligt pålitlig, oavsett om du använder de traditionella flergångsproberna eller engångsproberna. Samma kontakt gör att du dessutom kan växla mellan dessa båda beroende på behovet.

Applanation Tonometer

Goldmann-applanationsprincipen är allmänt hyllad som den vanligaste metoden för att utvärdera IOP. KAT är tillverkad med precisionskomponenter och genomgår stränga kvalitetskontroller före, under och efter montering i Keelers Windsor-fabrik.

PachPen

Uppnå enkelt resultat med Accutomes revolutionerande digitala teknik. Konverterar IOP-mätningar på några sekunder. Lätt att använda. Ergonomisk design. Sparar tid och plats.

Keelers övriga sortiment

KEELER har med åren skaffat sig ett ganska brett sortiment och fortsätter hela tiden bygga ut det. Här kan du hitta KEELERS övriga sortiment.