PREISLER INSTRUMENT AB

Utrustning för svensk ögonvård

Med anor från 1902 bygger Preisler Instrument vidare på en tradition av samma principer. Preisler Instrument är förmedlare av kunskap och kvalitet mellan användare och tillverkare.

Den erfarenhet som har samlats i Preisler Instrument har byggt nära relationer till leverantörer och skapat ett stort nätverk på alla nivåer av användare inom ögonsjukvård.

Det har också vaskats fram produkter genom åren som vi är stolta över och som har relevans och förmåga att ge användare bästa förutsättningar att skaffa sig underlag för rätt diagnos och hitta nästa steg i behandlingar.

Preisler Instrument har på senare tid utökat sortimentet en hel del med OCT från HEIDELBERG ENGINEERING, operationsbord från BRUMABA, unitar från BLOCK OPTIC och biom från OCULUS SURGICAL och ERG från LKC Technologies. Högkvalitativa produkter som alla passar in i vår portfölj.

Med en expansion av allt mer tekniskt avancerade produkter har Preisler Instrument det senaste året även utökat sin serviceorganisation för att även i framtiden fortsätta bära traditionen som förmedlare av kunskap och kvalitet mellan användare och tillverkare av utrustning till ögonsjukvård.

Kontakta oss gärna med frågor och förfrågningar.