BRUMABA kännetecknas av innovativa lösningar och hög kvalitet på såväl operationsbord, operationsstolar, operatörsstolar, stolar för patienttransport samt praktiska tillbehör. Sedan 1980 har man förfinat sina produkter och är idag marknadsledande inom sitt område. All tillverkning sker på BRUMABAs högkvarter i Tyskland.

GENIUS

GENIUS är ett operationsbord med väldigt hög prestanda som kan utformas efter valfri specialitet och enkelt integreras i det kirurgiska arbetsflödet. GENIUS många justeringsmöjligheter och breda sortiment av tillbehör gör den till det perfekta alternativet för den privata kliniken eller som ett ekonomiskt alternativ med samma förstklassiga material, rika funktionalitet och sofistikerad teknik som BRUMABA alltid arbetar med.

GENIUS EYE

GENIUS EYE är speciellt utformat för ögonkirurgi. Bordet är nyutvecklat med arm- och nackstöd integrerat i ryggstödet. Handkontrollen har 8 enkelt programmerbara  snabbvalsknappar för de vanligaste positionerna så att man snabbt kan skifta mellan dessa. Speciellt för modellen är BRUMABAs unika huvudstöd för exakt positionering av patientens huvud.

GENIUS EYE PRO

GENIUS EYE PRO är utvecklat för de lite längre ögonoperationerna. Extratjock stoppning, fristående flexibla armstöd och skenor för montering av tillbehör är några funktioner som skiljer denna modell från standardmodellen GENIUS EYE.

FOCUS

FOCUS är utvecklat tillsammans med specialister inom kraniell kirurgi. Bordet ger 270 graders access till patientens huvud med höjdjusteringsmöjligheter som optimerar arbetsavståndet för operatören.

PRIMUS

PRIMUS är BRUMABAs premiummodell med bland annat dubbelkolumn för extra höjdjustering och möjlighet att tilta patienten i sidled. Detta operationsbord saknar i stort sett begränsningar.

THRONUS

THRONUS. BRUMABAs premiummodell av operationsstolar med sin solida rostfria stålkonstruktion, det komfortabla patenterade sätet och den mjuka, lätta förflyttningen, samt låsbarhet till operationsbordet, gör den till ett oumbärligt arbetsverktyg för den sittande kirurgen i allmänhet och för ögonkirurgen i synnerhet.

BALANCE ADVANCE

BALANCE ADVANCED. Avancerad manuellt justerbar operatörstol för mikrokirurgi. Stolen har tredimensionellt justerbara armstöd, patenterad sittdyna för högsta komfort vid längre operationer samt höjdjustering med fotplatta.

BRUMABAS SORTIMENT

ÖVRIGT SORTIMENT. BRUMABA har ett brett sortiment av operationsbord, stolar och tillbehör.