Med en historia på över 150 år fortsätter Reichert Inc., Buffalo, NY, att vara världsledande inom design och tillverkning av diagnostiska instrument och utrustning av hög kvalitet för ögonläkare och optiker. Företagets produkter används för ett brett spektrum av applikationer, från vanliga syntest till diagnos av synhotande sjukdomar som glaukom och makuladegeneration. Producerar högkvalitativa Vertometrar, Phoroptrar och non-contact Tonometrar.

Tono-Pen AVIA

Tono-Pen® AVIA, nu med Quick-Tap® mätläge . Större enkelhet för färre mätningar. Tono-Pen AVIA® Handhållen Tonometer är alltid redo att användas och kalibreringsfri. En prisbelönt ergonomisk design, batteri med lång livslängd som håller för tusentals mätningar, statistisk konfidensindikator och nu Quick-Tap® Measuring Mode, gör det till den mest avancerade Tono-Pen® hittills!

Tono-Pen XL

Tono-Pen XL Applanations Tonometer är ett lättanvänt, handhållet instrument som ger IOP-avläsningar som korrelerar väl med Goldmann Tonometry. Tono-Pen XL: s lätta design och avancerade elektroniska mätteknik gör det möjligt för operatörerna att ta snabb och exakt IOP-mätning med minimal träning. Med en vikt på bara 60 gram är Tono-Pen XL extremt bärbar vilket gör det lättare att ta IOP-mätningar var som helst på alla patienter.

OptoChek ™ Plus –

Auto Refractor + Keratometer

Den helt nya OptoChek ™ Plus Auto Refractor + Keratometer kombinerar teknik med enkelhet. Den nya, kompakta, moderna designen och det intuitiva användargränssnittet för OptoChek Plus erbjuder en oslagbar användarupplevelse. Mäter objektiva sfäriska och cylindriska brytningsfel samt keratometri.

LensChek™ Plus –

Digital Lensometer®

Nya LensChek ™ Plus Digital Lensometer® kombinerar teknik med enkelhet. Den nya, kompakta, moderna designen och det intuitiva användargränssnittet för LensChek Plus Digital Lensometer erbjuder en väldigt behaglig användarupplevelse. Till exempel, när målet är i linje med rätt optiskt centrum, kan avläsningarna automatiskt ”låstas in” vilket garanterar snabb, repeterbar och tillförlitlig linsmätning.

Phoroptor® VRx –

Digital Refraction System

Phoropter VRx kommer överträffa dina förväntningar med en premium refraktionsupplevelse. Med den tunnaste, mest kompakta designen, otroligt snabba linsutbyte och ultratyst drift, sätter Phoroptor VRx Digital Refraction System en ny standard!

Patienter kan jämföra flera recept på ett ögonblick, vilket säkerställer rätt resultat varje gång. Phoroptor VRx integreras enkelt med EMR-system från både Reichert och andra ledande tillverkare. Den ergonomiska styrenheten har ett multifunktionsreglage med oöverträffad känsla och mångsidighet medan det intuitiva pekskärmsgränssnittet har alla för-programmerade- och anpassningsbara tester du behöver för att effektivisera och optimera dian undersökningar

Reichert övriga sortiment

Här finner du Reicherts övriga sortiment.