BLOCK OPTIC

En av världens ledande tillverkare av Unitar för oftalmologi. Kompromisslös tysk kvalitet i såväl materialval som ingenjörskonst.

Efter mer än 40 års erfarenhet har Block optimerat sina produkter för ögonkliniken, men erbjuder trots detta total frihet och tillverkar efter önskemål. Det enda du inte kan välja bort är högsta kvalité! All tillverkning och montering sker i Block Optics fabrik i Velen, strax utanför Dortmund.

INNOVARIO

INNOVARIO är Block Optics flaggskeppsmodell. Modellen kan fås för upp till 3 positioner. Tack vare motordriven höjdjustering (ca 71 – 96 cm) kan enheten kontinuerligt justeras till önskad undersökningshöjd. Den eldrivna stolen kan enkelt kopplas bort för att skapa plats för rullstol. Alla typer av patienter kan därmed undersökas med utmärkt ergonomi. Enheten är alltså den perfekta arbetsplatsen för såväl patient som undersökare.

Enheten är av teleskopmodell. En av många optioner är en eldriven phoropterarm. Som vanligt erbjuder vi dig möjlighet att designa enheten individuellt enligt dina önskemål och behov.

VARIO CARAT

Den nya, kompakta undersökningsenheten VarioCarat är den minsta teleskopbordsenheten från BLOCK.
Detta är INNOVARIOs småsyskon med höjdjustering på ca 73 – 93 cm samt plats för upp till 2 positioner. Uniten är också något mindre. I övrigt med samma oändliga möjligheter som INNOVARIO.

VITO

Vito-stolens moderna design kombinerar funktionalitet och sittkomfort. Tyget i ryggpartiet är luftigt och enkelt att hålla rent. Det är resistent och smutsavvisande tack vare sin Teflonbeläggning.

Både sittdynan och ryggpartiet kan enkelt bytas på plats om det skulle behövas.

Trådlös bortkoppling

Alla Blocks stolar går att få med bortkopplingsbart underrede med hjul så att man enkelt kan flytta en sittande patient från Uniten eller istället rulla in en rullstol på Unitens sittplats.

Blocks samtliga produkter

Här kan du titta på Block Optics alla produkter. Tveka inte att kontakta oss med eventuella frågor.